Hívjon minket még ma!

+36 1 474 8200

A FirstClients tárgyaló-, konferencia- és oktatótermeket kínál - amikor csak igényli őket
Próbálja ki új webchat funkciónkat a honlap jobb alsó sarkában és beszéljen kollégánkkal akár azonnal!

Biztosítjuk az alapot az Ön sikeréhez

A FirstClients az Ön üzleti sikerét helyezi előtérbe – innen ered az elnevezés is. Célunk, hogy mind az alkalmazottai, mind pedig a menedzsement egy magas színvonalú környezetben dolgozhasson, ahol kizárólag a saját munkájukra koncentrálhatnak.

 

 

A FirstClients irodaközpontjába való beköltözés megváltoztatta a bérelhető irodákról alkotott korábbi képünket: professzionális szolgáltatások, igazi rugalmasság a bérleti szerződés idejére és az esetleges irodaváltásra vonatkozóan.

 

Vlastimil Blažek,
A kelet-európai piac kereskedelmi menedzsere
DIAGEO

 

 

 

 

 

 

Amikor a lengyel piacra terjeszkedtünk, az irodai flexibilitás volt az elsődleges szempontunk, melyet a FirstClients-nél találtunk meg, ahol megalkották a nekünk leginkább megfelelő megoldást: a bérleti szerződés és az igények rugalmasságát magas színvonalú szolgáltatásokkal ötvözve. Így már az első naptól fogva munkánkra koncentrálhattunk.

 

Caroline Stevens,
Adminisztratív igazgató, Lengyelország
Ubisoft

Ubisoft logo

 

 

 

 

 

A FirstClients bizonyult a legjobb megoldásnak a Nokia számára. Már első nap beköltözhettünk, és elkezdhettünk dolgozni, meghosszabíthattuk szerződésünket saját igényeinknek megfelelően, a FirstClients adminisztrációs csapata pedig folyamatosan segít nekünk.

 

Tomasz Gierczak
HR vezető
Nokia Siemens Networks

Nokia Siemens Networks logo

Kapcsolat

Telefon: +36 1 474 8200

 

FirstClients Business Centre Jelentkezzen most