Hívjon minket még ma!

+36 1 474 8200

A FirstClients tárgyaló-, konferencia- és oktatótermeket kínál - amikor csak igényli őket
Próbálja ki új webchat funkciónkat a honlap jobb alsó sarkában és beszéljen kollégánkkal akár azonnal!

Azonnali iroda bérlés kis befektetéssel

A FirstClients irodák modernek, teljesen felszereltek és vonzó üzleti címeken találhatók. Skandináv bútorokkal és a legfrissebb szabványoknak megfelelő telefon- és internetkapcsolattal felszereltek. Ön és munkatársai azonnal beköltözhetnek, így az első perctől a saját munkájukra koncentrálhatnak.

Ez azt jelenti, hogy egy FirstClients Business Centerbe való beköltözés során nem szükséges jelentős beruházást vállalnia vállalata vagy részlege piaci megerősítéséért. Olyan szerződési időtartamot kínálunk, amely testre szabott és teljes rugalmasságot biztosít, megkímélve Önt az üzemeltetéssel járó adminisztratív feladatoktól és a kezdeti beruházástól.

A FirstClients büszke rá, hogy ügyfeleinek világszínvonalú szolgáltatást tud nyújtani. Ezt a filozófiát nem csak az azonnali irodabérlés és tárgyalótermi megoldásoknál alkalmazzuk, hanem a mindennapi szolgáltatásokban, amit ügyfeleinknek nyújtunk. Tudjon meg többet arról, hogy ügyfeleinknek milyenek a tapasztalatai a FirstClients-nél, és nézze meg a Referenciákat.

A Helyszínek menüpont alatt megtalálhatja a jelenlegi irodaközpontjainkat. Folyamatosan új irodaközpontokat nyitunk szerte Európában, a Közel-Keleten és Afrikában. Ha nem talál igényeinek megfelelő helyszínt, kérjük, hívjon fel minket, hogy megtaláljuk az Önnek leginkább megfelelő megoldást!

Kapcsolat

Telefon: +36 1 474 8200

FirstClients Business Centre Jelentkezzen most