Hívjon minket még ma!

+36 1 474 8200

A FirstClients tárgyaló-, konferencia- és oktatótermeket kínál - amikor csak igényli őket
Próbálja ki új webchat funkciónkat a honlap jobb alsó sarkában és beszéljen kollégánkkal akár azonnal!

Az Ön irodája – Iroda nélkül!

Ha otthonról üzemelteti cégét, vagy új piacokat szeretne meghódítani, esetleg sokat utazik, a FirstClients Virtuális Iroda szolgáltatása egy komplett csomagot nyújt Önnek, hogy a leghatékonyabb módon tudja végezni munkáját.

Az irodaközpontjainkban igényelhető vonzó üzleti címek biztosítják a professzionális helyszínt az Ön jelenlegi és jövőbeli ügyfeleinek, valamint üzleti partnereinek.

PA professzionális telefonkezelési szolgáltatás Virtuális Irodai asszisztenciaként működik, saját telefonvonallal, képzett recepciósunk pedig cége nevében válaszolja meg telefonhívásait. Hívásait és/vagy üzeneteit továbbítjuk Önnek, professzionális megjelenést biztosítva cégének minden körülmény között.

A FirstClients képzett munkatársai kezelik Önnek bejövő leveleit. Amellett, hogy az irodaközpontban veheti át beérkező küldeményeit, szívesen továbbítjuk azokat postai úton, faxon vagy emailben, bármerre is tartózkodjék.

Továbbá – mint Virtuális Irodai ügyfelünknek – lehetősége nyílik igénybe venni tárgyalótermeinket bármelyik irodaközpontunkban 15%-os kedvezménnyel.

A FirstClients Virtuális Iroda tartalmazza:

  • Vonzó üzleti cím
  • Saját telefonszám
  • Professzionális hívás- és üzenetkezelés
  • Levelek kezelése és továbbítása
  • 24 órás hangposta szolgáltatás, beleértve a távoli hozzáférést is
  • Bejövő és kimenő faxok kezelése
  • Cégtábla elhelyezési lehetőség
  • 15% kedvezmény tárgyaló és napi iroda bérlés esetén

Regisztráljon most Virtuális Iroda szolgáltatásunkra 5 % online kedvezménnyel!

Kérjük válasszon az alábbi városok/országok közül, melyek iránt érdeklődik és töltse ki Virtuális Iroda adatlapunkat. Ezt követően kollégánk hamarosan megkeresi Önt, hogy véglegesíthesse Virtuális Iroda szolgáltatásának megrendelését!

Rendeljen most Virtuális Irodát

 

Kapcsolat

Telefon: +36 1 474 8200

FirstClients Business Centre